Product thema 3

Beste mede MLI’ers,

Bij deze bied ik mijn product binnen thema 3 aan voor de productbespreking van 11 juni a.s. Je kunt het document daarvoor vinden op http://wp.me/P3krMx-2p 

Helaas kan ik vanwege een landkamp van de 1e jaars studenten van Sport- en Bewegingseducatie, zelf niet aanwezig zijn bij de bespreking. 

Groet,

Johan

Advertenties

8 thoughts on “Product thema 3

 1. Hoi Freddy,

  Gezien de 21st century ontwikkelingen, die zelfs doordringen tot diep in de natuur, moet dat mogelijk zijn. Aangezien ik een internetverbinding heb bij het betreffende buitensportbedrijf waar we komende week verblijven, kan ik bijvoorbeeld via Skype mijn product kort toelichten en deelnemen aan de bespreking daarna. Bezien vanuit de HRO, zal ik Nicolette vragen naar de mogelijkheid om dit te kunnen realiseren. Ook is het van belang om precies een tijd af te spreken. Dan kan ik daar omheen plannen met mijn activiteiten op het landkamp.

  Benieuwd naar je reactie op dit idee.

  Groet,

  Johan

 2. Hallo Johan,
  Ik heb een laptop met Skype. Op deze manier zou je wel in het klein aanwezig kunnen zijn. Maar we hebben in de lokalen niet de faciliteiten (webcam en Skype) om dit te ondersteunen.

  Nu bedenk ik mij nog iets: Als we het in gescheiden groepen bespreken dan zit jij bij Freddy en ik bij Hanneke? Misschien moet je het dan iemand anders proberen uit de groep van Freddy.

  Andere ideeën: Je kunt ook Google Hangout proberen.

  Met vriendelijke groet,
  Nicolette Erkelens

  • Hoi Nicolette,

   Dank voor je antwoord. Ik heb overigens begrepen dat Freddy er morgen niet is. Dat betekent dat de productbespreking bij Hanneke plaatsvindt. Dus in principe zou het moeten kunnen zo. Is het goed dat ik je morgen rond 13.30u even bel om te kijken hoe zaken precies werken dan? Stuur maar even een mailtje naar j.rietjens@hz.nl met je nummer. Had een nummer van Marjo gekregen, maar dat nummer is niet in gebruik.

   Google Hangout is voor mij onbekend overigens. Nu ook te weinig tijd om dat even goed uit te zoeken. Heb zo de taak om alle studenten vóór twaalven in hun slaapzakken te krijgen en dat het dB-niveau onder de 85 is. Rest mij waarschijnlijk niks anders dan een behavioristische aanpak om deze doelstelling te bereiken…

   Groet,

   Johan

 3. Johan, ik heb je stuk ook gepeerd, zet jij het zelf op je blog, duidelijk stuk mooi ontworpen model.
  Groet,

  Marjolijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s