Toelichting aanvullingen Rooster

Beste studenten,
Gedurende de voortgangsbespreking heeft een van de groepen met elkaar hun planning besproken. Zij gaven aan dat zij graag voor de eerste productbespreking op de hoogte wilden zijn van thema 2 en thema 3. Vanwege het feit dat we rekening houden met vakanties in 2 regio’s, zijn er vanaf 23 april tot en met 7 mei geen activiteiten ingepland. Feitelijk stond er volgende week alleen de workshop van Sia op het programma, maar we wilden graag tegemoet komen aan het verzoek van deze groep studenten. Door de eerdere peerreview van LA5 en overige werkzaamheden met de 2e jaars later in de avond door Freddy en mij, bleef dit tijdstip als optie open.

De overige workshops zijn ook op verzoek ingeroosterd. Wederom zodanig dat de inhoud hiervan verwerkt kan worden voor de productbespreking daarna. Een uitnodiging voor deze workshops volgt later.

Verder is het rooster, ook op verzoek, uitgebreid met de meivakantie, de zelfstudieweken na het programma en de inleverdatum. We hopen jullie op deze wijze een nog beter overzicht te hebben gegeven van het tijdspad van dit leerarrangement.

Hartelijke groet,
Freddy en Hanneke

 

 

Advertenties

4 thoughts on “Toelichting aanvullingen Rooster

  1. Mooi dat het rooster meer is ingevuld. Een kleine vraag: in het rooster staat voor inleveren van de opdracht zondag 2 juli. Moet dit geen dinsdag 4 juli zijn, zoals eerder vermeld in de powerpoint van les 1?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s