Educafé 9 april

De Master Leren en Innoveren organiseert in 2013 in samenwerking met de dienst P&O vier Educafé’s rondom het thema ‘’praktijkgericht onderzoek in onderwijs”. Een thema dat volop in de belangstelling staat en steeds meer vorm zal krijgen in de opleidingscurricula.

U  bent van harte uitgenodigd voor het Educafé op
dinsdag 9 april van 16.30 tot 18.00 uur,
Symposiumzaal, locatie Museumpark.
 
Claudia Scheepers, docent Instituut voor Lerarenopleidingen, zal de ontwikkeling van de onderzoeksleerlijn in het curriculum van de PABO toelichten. We zijn benieuwd hoe de implementatie verloopt, wat de do’s en don’ts zijn en hoe draagvlak voor onderzoek in het curriculum wordt bevorderd.

Jan van der Kolk, adviseur Onderwijs en Kwaliteit, is medeverantwoordelijk van de ‘’handreiking onderzoeksleerlijn’’[1]   van O&K. Hij vertelt over de aanpak van de ontwikkeling van een onderzoeksleerlijn voor het Instituut voor Commercieel Management en hoe de leerlijn daar wordt vertaald naar het eigen domein.

Het zijn mooie voorbeelden van een vergelijkbare werkwijze, waarbij de uitvoering verschillend is en aansluit bij het betreffende domein. Zij gaan er graag met u over in gesprek.

We verheugen ons op deze middag. De deur gaat open om 16.00 uur en precies om half vijf dicht. We kunnen dan onder het genot van een drankje met elkaar de namiddag doorbrengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s